Alla inlägg den 24 maj 2010

Av marmalarv - 24 maj 2010 15:38

det var natt o det var ganska kallt. noll eller plus två. dagen kom o det var fint väder. man ville sitta ute men gräsmattorna var blöta o trista efter vintern. det var kanske fyra plusgrader. o så längtade man lite. dimman på natten, vårsolen på dagen. o sedan sa det pang, o så blev det sommar. helt plötsligt var det 25 grader varmt ute, från att dagen innan varit fyra. man gick ut o tog med sig kaninen o han höll på att få värmeslag. o lite fick man nog det själv också. på kvällen skulle det åska o regna. varje kväll. helgen kom o precis alla i hela stan grillade. utefester fyllde alla ålidhems gräsmattor o man kunde gå hem mitt i natten utan jacka eller strumpbyxor. så gick det till när sommaren kom.


jag har hunnit med att grilla två helger i rad, o varit på stranden o faktiskt badat. i maj. fick lov att blöta igenom håret en dag när jag skulle gå till sjukhuset för att inte svimma på vägen. det hade ändå torkat när jag kom fram. ätit pizza på en gräsmatta med sommarplaylist o bandare. den här veckan är det dock svalare. JAG tycker att det är skönt. det räcker med femton grader, tack. nu har jag ju badat ändå, så har man gjort det en gång under sommaren ifall det inte blir nåt mer.


jag har fått träffa mängder med nya människor de senaste veckorna. på sjukhuset, arbetsförmedlingen o försäkringskassan. tre av dem heter linda. man hittar på olika tester som man kan utsätta mig för, ska kolla om det finns nåt jag duger till :) nya spännande diagnoser diskuteras, o det kanske tillomed finns en förklaring till varför jag vaknar med träningsvärk, stukar fötterna jämt o är ur led o inflammerad mest hela tiden. nåja, det är inget jag hoppas på, men har jag tur kanske jag i alla fall kan få gå hos sjukgymnast ett tag.


idag tar jag ett ryck o försöker städa upp lite mer av flytten. känner mig lite småsned i revbenen men har i alla fall sovit länge några nätter i rad. o vädret är om än mörkt just idag, helt helt ok. jag ska göra köttbullar i kormasås. o så är jag lite kär, men det var ju inget nytt.

jag


marmalarv med apa

mina andra platser

Fråga mig

2 besvarade frågor

julkalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

gammalt bös

sök


Ovido - Quiz & Flashcards