Alla inlägg den 10 juli 2010

Av marmalarv - 10 juli 2010 08:09

känner ju själv att jag inte skrivit här på ett tag. vet iofs inte om det är någon som kollar regelbundet om det finns nåt nytt att läsa. själv har jag en mapp i mina bokmärken med bloggar jag läser som uppdateras någorlunda ofta. jag väljer någon gång om dagen att 'öppna alla i flikar' o glo igenom dem för att se om någon skrivit nytt. ofta har ju ingen det. så jag känner mig i gott sällskap.


vad ska jag skriva då? det har blivit sommar på riktigt. jag har fått börja på en åtgärd för långtidssjukskrivna (eller nåt sånt) för att mjukstarta lite innan jobbet börjar i augusti. man får gymkort, men jag fick såklart flera låsningar i ryggen samma dag som jag skulle o träna. o kiropraktorn har semester o jag har nästa tid den 19e. så det finns risk för tio dagar till med knövelrygg o pip o gnäll.


min bror har börjat flytta in i sin lägenhet som är alldeles nära min. det tar ca en minut att gå dit. jag försöker hjälpa till så gott jag kan. men när man har så ont att man inte kan sätta sig eller ställa sig eller böja sig, blir det mycket peka o läsa instruktioner o dela ut skruvar o hjälpa till att bära 'bara om du kan lyfta upp den åt mig'. men det går ganska fort framåt, o jag är lite avundsjuk. vill också ha ett fint o bra hem.


har inte varit o badat. känns inte så kul när man har döds-ont, o så är man ju lite badkruka med åren också. men mest är det jobbigt att ha ont. har varit lite sjuk också, med feber o skit. det är inte heller positivt. men nu imorse lossnade låsningen i bröstryggen i alla fall, så jag kanske kan orka göra lite mer saker.


himmel vad tjatigt det blir. jag återkommer när jag har nåt mer ointressant att rapportera.

jag


marmalarv med apa

mina andra platser

Fråga mig

2 besvarade frågor

julkalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

gammalt bös

sök


Ovido - Quiz & Flashcards