Alla inlägg den 16 januari 2011

Av marmalarv - 16 januari 2011 11:19

wow, vilken fullbokad vecka jag har framför mig. måndag ultraljud, jobb, möte med af o fk. tisdag jobb, telefonmöte med sjukgymnast o besök hos veterinär med katt. onsdag jobb, extra blodtryckskoll på mvc och tvättid. torsdag jobb o möte på soc. fredag jobb o möte på apm. eftersom jag är så djävulskt trött hela tiden så tror jag att jag är chanslös på att lyckas jobba 4 timmar plus lunch varje dag. transportfrågan är ett helvete. bara tiden det tar att gå till jobbet från busshållplatsen o tvärtom, förutsatt att bussarna gått i passande tid, ALLT tar för lång tid. stressad som en gnu.


sedan lutar det ju åt sjukskrivning ändå. iom att mitt blodtryck helt plötsligt var för högt (avdelningen trötthet, elefantfötter o jobbstress) kan man tvinga mig att vila o i värsta fall lägga in mig. får se vad de säger i veckan. men ja, jag håller med om att jag är stressad. vem skulle inte vara det? samtidigt vill jag ju inte sluta jobba för jag vill inte svika dem så att de måste anställa nån annan. då får jag ju inte komma tillbaka!!!!! (så kan de väl inte göra! utropar nu någon i sin soffa. men det är klart att de kan. om de måste. jag är inte anställd, slutar jag så slutar jag. inte mer med det.)


tittar på bajslådan i kaninburen o den är inte städad på veckor, det svämmar faktiskt över av bajs. tittar på diskhon, där flera veckors matlådor står fördiskade i väntan på att mina armar ska växa ut så jag orkar diska. jag är användbar som en t-rex i köket just nu. behöver ju rena lådor också för att kunna frysa in mer!! jag kanske lyckas med nåt av det idag. om man står i sidled räcker ju i alla fall ena armen. dessutom är allt bara ursäkter. jag är mest bara för lat.

jag


marmalarv med apa

mina andra platser

Fråga mig

2 besvarade frågor

julkalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

gammalt bös

sök


Ovido - Quiz & Flashcards